|
|
|
jakstam
Mężczyzna (27)
Warszawa (Poland, Mazowieckie)
|
|
|
ja_TCZEW
Mężczyzna (31)
Wysoki blondyn o niebieskich oczach.... :D hehe :) taak co Tu napisać o sobie??:)) szalony??- banalne!
:) po prostu... Uwielbiam Kobiety ich ciała, uśmiech i rozkosz... Największą przyjemnośćią dla mnie, jest rozkosz JEJ...
Więc... jeśli lubi...
Tczew (Poland, Pomorskie)
|
|
|
boy4u
Mężczyzna (24)
Witam wszystkich odwiedzających mój profil. Jestem normalnym chłopakiem, jeżeli chodzi o wygląd (co z resztą jest trudne do osądzenia przez siebie samego) to chyba jestem niebrzydką osobą (a z resztą sami oceńcie, dokładne fotki tylko dla zaint...
Aleksandrów Kujawski (Poland, Kujawsko-Pomorskie)
|
|
|
Adriano4xxx
Mężczyzna (28)
Dobrze zbudowany i zadbany facet chętnie pozna zwariowane i atrakcyjne kobiety w celu zawarcia nowych znajomości...
Szczecin (Poland, Zachodniopomorskie)
|
|
|
painkiller1988
Mężczyzna (24)
Nie lubię o sobie pisać. Jak każdy tutaj uwielbiający sex poza sadomaso itp. Nie oszczędzający kobiecie przyjemności i komplementów :) możesz się ze mną zaprzyjaźnić i nie tylko. Pozdrawiam odwiedzających!
Łódź (Poland, Łódzkie)
|
|
|
Hastur
Mężczyzna (29)
Jestem bezkonfliktowym mężczyzną. Nie jest to może najlepszy początek autoprezentacji, jakiej tu należy dokonać, ale chyba najtrafniej mnie opisuje. Wiąże się to z tym, że jestem dosyć spokojnym człowiekiem, próbującym spoglądać na wszelki...
Wrocław (Poland, Dolnośląskie)
|
|
|
Cartman04
Mężczyzna (30)
Chrzanów (Poland, Małopolskie)
|
|
|
bet111
Mężczyzna (37)