|
|
|
EDYTA30LL
55%
Kobieta (29)
szukam pani ew pary z kobieta bi -wiek bez znaczenia byle konkretni a nie bajkopisarze jestem mobilna i szukam kogos kto wie czego chce .............. nie pisze z samotymi bajkopisarzami itd kontakt na gg ew tutaj
Mińsk Mazowiecki (Poland, Mazowieckie)
|
|
|
deisy1234
Kobieta (38)
Wrocław (Poland, Dolnośląskie)
|
|
|
Eva_Maledom_13
57%
Kobieta (33)
Rządzą mną całe życie skrajne namiętności. 13 jest moją szczęśliwą liczbą.
BDSM=lifestyle+pasja+sztuka sama w sobie. /pożyczone od masuki, dobrze ujęte/Chęć wspólnego przekraczania kolejnych granic.
Szczecin (Poland, Zachodniopomorskie)
|
|
|
gitaras
73%
Kobieta (38)
|
|
|
Seksapilka
Kobieta (28)
Finezja, zahaczająca o artyzm, wskazana, a inwencja pożądana... - nie znoszę pytań tendencyjnych... i tendencyjnych rozmów...
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
O sobie?
...
Warszawa (Poland, Mazowieckie)
|
|
|
mirka2008
80%
Kobieta (56)
|
|
|
rozowamgla
81%
Kobieta (20)
Kraków (Poland, Małopolskie)
|
|
|
laleczka246
78%
Kobieta (31)
Jestem dojrzałą, konkretną i zdecydowaną kobietą. Lubię sex, ale myślę tą właściwą częścią ciała :) Znam dobrze siebie, swoje ciało i swoje potrzeby. Nie mam problemu z wyrażaniem własnych myśli i chęci. Szukam sobie...no właśnie... ...
Gorzów Wielkopolski (Poland, Lubuskie)
|
|
|
Monia24
Kobieta (27)
Z nowym rokiem w nowe doswiadczenia, dlaetgo jestem zdecydowana na poznanie sympatycznej parki na dluzsza znajomosc. Najchetniej parki z Cork lub okolic., Chetnie nawiaze znajomosc z parami lub kobietami z Tarnowa lub Krakowa bardzo czesto bywam w tych mia...
Tarnów (Poland, Małopolskie)
|
|
|
|