|
|
|
lale3ka
Kobieta (30)
ღ♥¸¸.•°ღ♥¸¸.•°ღ♥ Filigranowa kobietka ღ♥¸¸.•°ღ♥¸¸.•°ღ♥
Czuła i delikatna kochanka czy ostra i drapieżna suczka?! - jaką byś mnie chciał dla siebie?!
Żeby zostać przyjacielem trzeba się wysilić,...
Łódź (Poland, Łódzkie)
|
|
|
afrodyta811
Kobieta (31)
....Jestem małą bardzo zboczoną suczką żyjąca w bardzo udanym związku, interesuje mnie tylko i wyłącznie wyuzdany i niezobowiązujący sex. Uwielbiam dobra zabawę. Nie interesują mnie romanse, kawki, kolacje.... :) Nie odpisuję na wiadomości g...
Sopot (Poland, Pomorskie)
|
|
|
overkneee
Kobieta (25)
Uwielbiam podziwiac piekne, kobiece cialo, choc zdecydowanie wole w zyciu, jak i w lozku, mezczyzne, i to tego jednego;)) Jednym slowem, nuda;)
Nie szukam tu seksu. Nie mam potrzeby spotykania się w celu jego uprawiania
Nie przyjmuje zaproszen od pro...
Poznań (Poland, Wielkopolskie)
|
|
|
deisy1234
Kobieta (38)
Wrocław (Poland, Dolnośląskie)
|
|
|
Seksapilka
Kobieta (28)
Finezja, zahaczająca o artyzm, wskazana, a inwencja pożądana... - nie znoszę pytań tendencyjnych... i tendencyjnych rozmów...
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
O sobie?
...
Warszawa (Poland, Mazowieckie)
|
|
|
Monia24
Kobieta (27)
Z nowym rokiem w nowe doswiadczenia, dlaetgo jestem zdecydowana na poznanie sympatycznej parki na dluzsza znajomosc. Najchetniej parki z Cork lub okolic., Chetnie nawiaze znajomosc z parami lub kobietami z Tarnowa lub Krakowa bardzo czesto bywam w tych mia...
Tarnów (Poland, Małopolskie)
|
|
|
kosmiczna1365
Kobieta (47)
Nie jestem laleczką.. jednorazową zabaweczką.którą rzucisz w kąt.. i powiesz 'to był błąd'..!
Gdybym nie była Kosmitką, z pewnością byłabym kotem...
Kraków (Poland, Małopolskie)
|
|
|
sheforher
Kobieta (26)
Boję się chłodnego cynizmu, "człowieka, który wszystko widział, człowieka który wszystko wie". Wolę wierzyć w dobre sny i naiwnie ciągle ufać, że większość ludzi dobrze życzy mi. W to bardzo mocno wierzę, chociaż nie raz się jeszcze sp...
Sosnowiec (Poland, Śląskie)
|
|
|
diablicaaa
Kobieta (32)
Wredna , gruba niemiła Małpa :D tak pokrótce :DDD
Drodzy Panowie to ,że pokazuję dupę nie oznacza,że każdemu ją daję:)..(czytaj nie spotykam się)
Jeśli nie odpisuję Komuś na wiadomość to znaczy ,że nie jestem zainteresowana ! Ni...
Ełk (Poland, Warmińsko-Mazurskie)
|
|
|
|