|
|
|
MARYLKA_ZG
Kobieta (48)
jestem normalną i zwykłą kobietką.Trochę szalona,bardzo wesoła a także momentami zgryźliwa
Zielona Góra (Poland, Lubuskie)
|
|
|
kurewka102
Kobieta (39)
Kobieta,BI,puszysta,85kg,zadbana,duży ładny biust 7,wydepilowana,pojemna pizda,prawdziwa wyuzdana do ostatniego tchu kurwa.Zapraszam panie,pary panów na kurewski,bezwstydny seks.Uwielbiam sikać facetom do buzi ostrym strumieniem,lubię patrzeć jak mó...
Namysłów (Poland, Opolskie)
|
|
|
Asiaczek
Kobieta (21)
Szalona nastolatka :)
Jestem bi ale na tym portalu interesują mnie tylko Panie oraz Pary ;*
Kraków (Poland, Małopolskie)
|
|
|
Sweetheart
Kobieta (42)
Minęło 7 miesięcy ale tak naprawdę 6 bo byłam przez miesiąc zablokowana,od mojej inauguracji na tym portalu więc kolejne spostrzeżenia już w najbliższym czasie,póki co nadal te,które opisałam po 100-tu dniach;).Na początek zmiana mojej decyzj...
Opole (Poland, Opolskie)
|
|
|
LittleNaughtyGirl
Kobieta (25)
__________________________________________________________________________________________________________
Wraz z Sprosny_Kutas http://pl.zbiornik.com/profile/Sprosny_Kutas/ szukamy: zdrowej, zadbanej, higienicznej i sympatycznej parki z klasą, by wsp...
Kraków (Poland, Małopolskie)
|
|
|
wariatka25
Kobieta (30)
Jeśli chcesz mnie dodać do przyjaciół napisz coś pogadaj a nie tylko wysyłacie standardowe zaproszenie do przyjaciół .... jakoś nie kręci mnie to .... wiec z reguły odrzucam takie zaproszenia..... Szczególnie jeśli ktoś ma puste konto nie ma ...
Warszawa (Poland, Mazowieckie)
|
|
|
Lusiaa
Kobieta (30)
Sieradz (Poland, Łódzkie)
|
|
|
malinkaa7
Kobieta (39)
Warszawa (Poland, Mazowieckie)
|
|
|
puszystykwiat
Kobieta (37)
SZUKAM KONKRETNYCH I ZDECYDOWANYCH
SPONSOROW!!!!
Jestem konkretna i wiem czego chcę ...fajnie gdybyś też taki był nie mam ochoty klikać bez końca z kimś kto sam do końca nie wie po co tu jest bez owijania w bawełnę ... szukam kogoś kto wesprze...
Katowice (Poland, Śląskie)
|
|
|
|