|
|
|
girllikeme
Kobieta (23)
Gdańsk (Poland, Pomorskie)
|
|
|
niewolnica85
Kobieta (27)
Bydgoszcz (Poland, Kujawsko-Pomorskie)
|
|
|
LARA_36
Kobieta (37)
Bydgoszcz (Poland, Kujawsko-Pomorskie)
|
|
|
magdamag90
Kobieta (22)
Zapraszam KOBIETY I PARY - szukam z przyjacielem :)
NIE szukam samotnych Panów - nie piszcie nie ma sensu! I tak nie odpiszę - nie interesuje mnie taka znajomość!
Wrocław (Poland, Dolnośląskie)
|
|
|
Loov
Kobieta (24)
Świadoma siebie, wiedząca czego chce, na co dzień mająca ostatnie słowo, posiadająca parę wad i kilka kompleksów.
" (...) a teraz przede mną stało drapieżne zwierzę,
radosne i agresywne i co tu dużo gadać,
tak strasznie chciałam być...
|
|
|
Tresowana
Kobieta (25)
Kąśliwa, nieidealna, złośliwa, zdystansowana, humorzasta, punktualna, odpowiedzialna (...).
Jestem istotą istotnie istotną.
Wpadłam sobie popatrzeć, może wymienić poglądy, zaspokoić odrobinę swojego ekshibicjonizmu i wyuzdania.
Opole (Poland, Opolskie)
|
|
|
marta15156
Kobieta (46)
jestem miła wesoła spontaniczna osóbka.przekonaj się sam spotykając się ze mną.Jestem realna,spełnię każda twoja fantazje,Lubie namiętnie długo i ostro.
my fantasy is a sharp sex with the black guy
Poznań (Poland, Wielkopolskie)
|
|
|
ognistablondynka
Kobieta (32)
(...) NALEZY ULEGAC SWOIM PRAGNIENIOM WTEDY, KIEDY NADCHODZA, I NIC NIE ODKLADAC NA POZNIEJ......
...,,,--===KOBIETA ,KTORA MA JEDNEGO KOCHANKA JEST ANIOŁEM,KTORA MA DWÓCH JEST POTWOREM , KTORA MA TRZECH, JEST K.O.B.I.E.T.Ą....!!!!!.......................
|
|
|
hanna1111
Kobieta (38)
Jestem tutaj bo lubię podglądać ( raczej kobiety ), a także być podglądana:) Mam faceta i drugiego nie chcę:)
Zielona Góra (Poland, Lubuskie)
|
|
|
Klaudia_Bi
Kobieta (23)
Jestem młodą,wysportowaną dziewczyną,kocham sex,niezależnie od płci partnera lub partnerów.
Rybnik (Poland, Śląskie)
|
|
|
|