|
|
|
ostro95
Mężczyzna (30) i Kobieta (32)
Jesteśmy kochającą się parą z długoletnim stażem.Bardzo się kochamy i jeszcze bardziej ufamy sobie więc bycie w związku nie przeszkadza nam w kontaktach z innymi Zbiornikowcami .
Ełk (Poland, Warmińsko-Mazurskie)
|
|
|
SEXIANIOLEK
Mężczyzna (44) i Kobieta (48)
NA TYM PORTALU I NASZYM PROFILU ZNAJDUJĄ SIĘ TYLKO NASZE ZDJĘCIA I FILMY I NIE WYRAŻAMY ZGODY NA PUBLIKACJĘ ICH PRZEZ ZBIORNIK COM. LUB INNE OSOBY NA INNYCH PORTALACH I STRONACH INTERNETOWYCH BEZ NASZEJ ZGODY!!!!!!!!!!!!! JESTEŚMY ZWARIOWANI NA PUN...
Poznań (Poland, Wielkopolskie)
|
|
|
Mairie__Issy
Mężczyzna (36) i Kobieta (33)
Hej. To ja - była Mairie_Issy z jedna kreską. Profil prowadzę sama, mój partner właściwie tu nie zagląda. Rzadko. Można się do mnie zwracać w liczbie pojedynczej. Spotykam się czasami, ale zawsze w jego obecności. Mój partner nie bierze czynne...
Toruń (Poland, Kujawsko-Pomorskie)
|
|
|
smerfy78
Mężczyzna (34) i Kobieta (33)
normalni weseli lubiący poszaleć w łóżku i poza szukamy fajną parę, panią lub pana
Puławy (Poland, Lubelskie)
|
|
|
SunParka
Mężczyzna (32) i Kobieta (28)
Wrocław (Poland, Dolnośląskie)
|
|
|
parakaszuby
Mężczyzna (37) i Kobieta (37)
Kartuzy (Poland, Pomorskie)
|
|
|
Parka_z_Mazur_88
Mężczyzna (23) i Kobieta (24)
Uważajcie na profil DyskretnaSpragniona "pani" Lubi wymieniac się zdjęciami ale do realu to daleko oj daleko
Młoda para szukająca dziewczyny do wspolnych igraszek w łóżku..
Ostróda (Poland, Warmińsko-Mazurskie)
|
|
|
Anniken
Mężczyzna (31) i Kobieta (31)
Poznań (Poland, Wielkopolskie)
|
|
|
pabe
Mężczyzna (43) i Kobieta (42)
całkiem zwyczajna parka :) Mamy już parkę na stałe wiec nie szukamy ale ... i tylko na dłużej :)
...GG: 24657273
Na podstawie Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych z dnia 4 lutego 1994 r., publikator: Dz. U. 1994, nr 24, poz. 83, te...
Warszawa (Poland, Mazowieckie)
|
|
|
seksi_parka
Mężczyzna (34) i Kobieta (28)
Jesteśmy małżeństwem od kilku lat. Szanujemy się nawzajem. Szukamy urozmaicenia w naszej sypialni. Realni i zdecydowani na spotkanie z kobietą bi lub parą z panią bi w podobnym wieku. Zapewniamy higienę, jesteśmy wydepilowani i takich też osób ...
Lublin (Poland, Lubelskie)
|
|
|
|