zbiornik
Adres e-mail lub nick: Hasło:
Załóż konto Zapomniałem hasła
Zdjęcia  |  Filmy  |  Społeczność  |  Czat z Kamerkami  |  SKLEP
R
E
K
L
A
M
A
R
E
K
L
A
M
A
-

seksi_parka
Mężczyzna (34) i Kobieta (28)
Jesteśmy małżeństwem od kilku lat. Szanujemy się nawzajem. Szukamy urozmaicenia w naszej sypialni. Realni i zdecydowani na spotkanie z kobietą bi lub parą z panią bi w podobnym wieku. Zapewniamy higienę, jesteśmy wydepilowani i takich też osób ...
Lublin (Poland, Lubelskie)
Wtuleni
Mężczyzna (24) i Kobieta (22)
Od 6 lat jesteśmy kochającą się parą i darzymy się ogromnym szacunkiem, a zaufaniem oczywiście do pewnych granic ;) Nie ma dla Nas tematów tabu, więc dość szybko zdecydowaliśmy się na założenie wspólnego konta na Zbiorniku. Póki co nie mam...
Kraków (Poland, Małopolskie)
para2025
Mężczyzna (27) i Kobieta (22)
Łowicz (Poland, Łódzkie)
parawroclaw2932
Mężczyzna (35) i Kobieta (31)
Witamy wszystkich zanim napiszecie przeczytajcie dokładnie opis.Nie kolekcjonujemy przyjaciół więc jeśli nie macie zamiaru spotkać się w realu , choć by na kawce , bo na pierwszym spotkaniu też nie bardzo lubimy wskakiwać do łóżka to nie zapra...
Wrocław (Poland, Dolnośląskie)
VIP
szalenibardzo
Mężczyzna (43) i Kobieta (52)
Mój partner jest pięknie obdarzonym facetem, który dożo potrafi z siebie dać. Czuły, wrażliwy... jak trzeba, jest niezwykle delikatny. Swoją męskość zamanifestować tez umie!! A ja...... gorąca pięćdziesiątka, mokrutka i namiętna bard...
Bielsko-Biała (Poland, Śląskie)
VIP
Para_8838
Mężczyzna (29) i Kobieta (24)
Młode i kochające się małżeństwo bardzo lubiące wspólne łóżkowe zabawy. Myślimy może o jakichś układach ale troszkę jeszcze za mało odwagi. Jak na razie szukamy wyrozumiałych par które poprzez znajomość może poszerzą nasze horyzonty
Poznań (Poland, Wielkopolskie)
onizakochani77
Mężczyzna (23) i Kobieta (19)
Jesteśmy kochającą się parką. Uwielbiamy sex w plenerku i różnych 'niedozwolonych' miejscach! Pamiętajcie, że jesteśmy tutaj RAZEM :)
Warszawa (Poland, Mazowieckie)
paraprze
Mężczyzna (41) i Kobieta (41)
Trudno oceniać samego siebie... wydaje nam się że, jesteśmy miłym, na pewno bardzo kochającym się małżeństwem z długim stażem. Mógłby ktoś zapytać, to po co tu jesteście ? - chęć zrealizowania ukrytych marzeń,pewnie trochę z ciekawoś...
Przemyśl (Poland, Podkarpackie)
VIP
onikrk
Mężczyzna (27) i Kobieta (23)
Jesteśmy parą która uwielbia seks- nie lubimy się nudzić i szukamy nowych erotycznych wrażeń- z kobietą lub parą (m+k). Jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje oraz spotkania na żywo.
Kraków (Poland, Małopolskie)
xxxmargaritabi
Mężczyzna (36) i Kobieta (32)
Głogów (Poland, Dolnośląskie)
VIP
Promowane Profile
myrazem2930 zapr.chetna pare/pania na sex dzis536016277sl
sexy1907 jest chetna parka. profil podoby do naszego.
aldo80 czekam na propozycje od pań i par
randal8285 zapraszamy do oceny nowego zdjecia:) pzdr.
Niezdecydowani3030 jak obiecaliśmy zdjęcia są :-) buziaki wszystkim
 NIE DLA ACTA - ZBIERAMY GŁOSY DO REFERENDUM 
FAJNIE.pl · SEX POKAZY NA ŻYWO
Akcesoria Erotyczne Bielizna Erotyczna Apteczka Erotyczna
Regulamin | Polityka Prywatności | Kontakt
© zbiornik.com 2002-2012
Polska Česká republika Ireland English